Festa Major de setembre 2014

El Corremonts és la competició festiva entre MontSenys i MontNegres.

Les proves puntuables són les següents (cliqueu al títol de cadascuna per + info).

  1. Dóna sang per a la festa: 1 punt
  2. Prova solidària: 1 punt
  3. Correxarrups: 2 punts
  4. Futbol Sala: 1 punts
  5. Correxutxes: 2 punts
  6. Rucada: 1 punt
  7. Cursa de les ermites: 2 punt
  8. Estirada de corda: 2 punts
  9. Senys i Negres pel món: 1 punt

A Can Ramis hi haurà el marcador del Corremonts des d’on podrem seguir la competició. A més aquest any tindrem el minut a minut de la Festa Major al Twitter de la Senyoreta Muntanyetes, @Muntanyetes.

És recomenable que MontSenys i MontNegres portem sempre el mocador.

El dilluns, 8, al vespre, a la plaça de la Vila, s’emetrà el veredicte final del Corremonts. Guanyaran els Senys? Guanyaran els Negres?

 

Tornar a l'espai de la Festa Major 2014

 

 

Tornar amunt(1)1. Dóna sang per a la Festa

Divendres, 29 d’agost, de 5 de la tarda a 9 del vespre i dissabte, 30 d’agost, de 10 del matí a 2 del migdia i de 5 de la tarda a 9 del vespre, a Can Ramis. Pot donar sang qualsevol persona sana entre 18 i 65 anys que pesi més de 50 kg.

Puntuació: s’adjudicarà 1 punt a la colla guanyadora, que serà la que aconsegueixi més donants entre els dos dies, sempre i quan guanyi per una diferència de més de 10 donants; en cas d’empat 0,5 punts per cada colla. Recordeu que només puntua qui ha pogut donar sang.

Per tal d’animar a nous donants a aquests se’ls donarà 2 enganxines en lloc d’1.

 

Tornar amunt(2)2. Prova solidària

El dissabte dia 30 d’agost, de 10 del matí a les 8 del vespre a la plaça de la Vila.

Recollida d’Aliments: a casa nostra falten aliments, i la Festa Major s’afegeix a l’acapte que periòdicament fan Càritas i Creu Roja.

Els productes puntuables són: 1 litre de llet (1 gomet), 1 litre d’oli (2 gomets), sabó per a la
rentadora (2 gomets), bolquers talles 3, 4 i 5 (3 gomets) i productes d’higiene personal: sabó de
mans (1 gomet), fulles d'afaitar (1 gomet), dentífric (1 gomet) gel de dutxa gran (2 gomets).

Atenció: les dues entitats tenen un gran estoc de pasta i llegums, per tant preguem de no portar-ne, ja que tampoc puntuaran.

Puntuació: cada producte puntuarà els gomets indicats, i haurem d’anar omplint camions. La colla que n’ompli més s’adjudicarà el punt en joc, sempre i quan hi hagi una diferència de més de 10 productes; en cas d’empat 0,5 punts per a cada colla.

 

Tornar amunt(3)3. Correxarrups

Divendres, 5 de setembre, a les 11 de la nit, a la plaça de la Vila, tothom a participar del Correxarrups!
El Correxarrups és una cercavila de proves entre els Montsenys i els Montnegres animada per en Pep Callau. Aquest any també anirem des de la plaça de la Vila fins l’espai de concerts i barraques situat al pàrquing del pavelló municipal d’esports. I, igual que l’any passat, farem 3 xarrups i 4 proves. Sí, també hi haurà sorpreses... ;)

Com sempre al Correxarrups s’hi pot participar a partir dels 14 anys, els menors d’aquesta edat hauran d’anar acompanyats d’un adult. Els xarrups per als menors de 18 anys seran sense alcohol i els majors podran triar si els volen amb alcohol o sense.

La venda de tiquets es farà, a la Paradeta de Festa Major. Al comprar l’adhesiu identificatiu de quin tipus de xarrup fareu, us donaran una bosseta amb el gotet per fer els xarrups i el material necessari per a les proves d’aquest any. Per poder participar, el dia del Correxarrups, heu de portar posat el mocador, verd o
negre, l’adhesiu enganxat en un lloc visible i no deixar-vos la bosseta amb tot el material.

Aquest any, per participar, a part de la bosseta amb tot el material també heu de portar unes calcetes o calçotets de recanvi tunejats dels Senys O Negres, segons la colla amb la què participeu. Visca la imaginació! Va! Sorpreneu-nos!

Puntuació: hi ha 2 punts del Corremonts en joc, que seran per la colla que guanyi la majoria de les 4 proves puntuables. Si guanyen dues proves cada colla, es donarà un punt a cada colla.

 

Tornar amunt(4)4. Futbol sala

Dissabte, dia 6 de setembre, de 10 del matí a 1 del migdia, al Pavelló Municipal d’Esports Sot de les Granotes. Es farà un partit de futbol sala infantil i un altre de juvenil, canviant jugadors depenent del número de participants.

Hi haurà 2 categories:
- Infantils, de 6 a 10 anys, de 10 del matí a 12 del migdia
- Juvenils d’11 a 15 anys, de 12 a 1 del migdia

Puntuació: hi ha 1 punt en joc, 0,5 punts pels infantils i 0,5 punts pels juvenils. Per puntuar aquest 0,5 punt hi ha d’haver una diferència de 10 gols, sinó donarem 0,5 punt a cada colla.

 

Tornar amunt(5)5. Correxutxes

Dissabte, 6 de setembre, a les 5 de la tarda, al pàrquing del Pavelló Municipal d’Esports 11 de setembre. Poden participar nens i nenes a partir de 3 anys d’edat.

Ball de màscares. Benvinguda amb màscares. El nens i nenes MontSenys i MontNegres hauran de venir amb una màscara, ja podeu estar pensant amb el disseny!

Omplim la galleda. Se’ls hi donarà un got i hauran de passar-se aigua.

Esclat de colors. Pintar la samarreta del contrari amb colorant alimentari i una esponja. Per això es necessari portar una samarreta blanca que es pugui pintar.

En aquestes dues últimes proves hi haurà dues categories: De 3 a 6 anys, que es col·locaran a l’espai barraques, i a partir de 6 anys, que aniran a l’av. Catalunya.

Per poder participar, el dia del Correxutxes heu de portar posat el mocador, verd o negre, l’adhesiu enganxat en un lloc visible i no deixar-vos la bosseta amb tot el material. Una samarreta blanca i roba de recanvi si es creu convenient.

Al final, quan tothom hagi realitzat totes les proves, s’entregarà la bossa de xutxes lliurant l’enganxina del Correxutxes. Després del Correxutxes es podrà comprar el berenar a les barraques.

Puntuació: hi ha 2 punts del Corremonts en joc, que seran per la colla que guanyi les 2 proves puntuables. En cas d’empat, 1 punt per a cada colla.

 

Tornar amunt(6)6. Rucada

Diumenge, 7 de setembre, a 2/4 de 7 de la tarda, al Cardelús. És la cursa dels rucs de la Festa Major. Per participar-hi, heu de formar equips de 2 persones, majors de 18 anys, que competiran pels MontSenys o pels MontNegres. Les inscripcions les farem el mateix dia.

Abans de la Rucada, a 2/4 de 5 de la tarda, la mainada, acompanyats dels pares, podrà fer voltes damunt dels rucs.

Puntuació: 1 punt a la colla guanyadora.

 

Tornar amunt(7)7. Cursa de les ermites

Dilluns, 8 de setembre, a 2/4 d’11 del matí, amb sortida i arribada al c. Esteve Cardelús, darrere la Biblioteca. Caminada popular que passarà pel barri de l’ermita de la Mare de Déu del Puig (Turó), sense arribar a dalt, per l’església de Sant Martí, l’ermita de Sant Ponç i la de Sant Martí de Pertegàs (Rectoria Vella), per acabar novament al c. Esteve Cardelús.

Hi haurà 3 llocs de control. Cal recollir els dorsals a la Paradeta.

Puntuació: hi ha 2 punts del corremonts en joc

Modalitat popular: 1 punt per la participació de més MontSenys o MontNegres amb diferència de 10, que acabin la cursa amb els 3 gomets enganxats al dorsal abans d’una hora i mitja.

Modalitat competició: 0,5 punts per a la colla que classifiqui primer 3 homes i 3 dones conjuntament. Aquests dorsals també comptabilitzen a la cursa popular.

Modalitat accessibilitat: 0,5 punts per la participació de més MontSenys o més MontNegres que acabin la cursa. Hi pot participar gent sense cap disminució física, i per això tindrem algunes cadires de rodes a disposició i lligarem els peus. Aquests dorsals també comptabilitzen a la cursa popular.

A les 3 modalitats de cursa, si hi ha empat, es donarà 0,5 punts per a cada colla.

 

Tornar amunt(8)8. Estirada de corda

Dilluns, 8 de setembre, a les 7 de la tarda, al c. Esteve Cardelús (darrere la Biblioteca). Per participar és recomana portar guants i no us deixeu el mocador.

Puntuació: s’estableixen 4 categories: Infantil de 6 a 10 anys; juvenil d’11 a 15 anys (en aquestes 2 categories es limitarà la participació per equilibrar la corda i per garantir la seguretat), dones de més de 16 anys i homes de més de 16 anys. Es donarà 0,5 punts per a cada categoria que guanyi la prova.

 

Tornar amunt(9)9. MontSenys i MontNegres pel Món - Mostra fotogràfica

Dissabte, 6 de setembre, d’11 del matí a 1 del migdia, a l’entrada de Can Ramis. Si aneu de viatge o sortiu a fer un volt, agafeu la càmera fotogràfica i el mocador de Senys o Negres i ... a fer fotos! És important que a la fotografia surti el mocador de Senys o Negres.

Les fotografies (fotocòpies làser o impressions digitals) han de ser mida A4 o A5. Heu de posar al marge de la foto, el nom del fotògraf i el lloc on està realitzada.

Només es poden presentar 5 fotografies com a màxim per viatge. Cadascú ha de penjar la seva foto.

Puntuació: es donarà 1 punt a la colla que presenti més fotografies amb diferència de 10.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina