Dissabte, 26 d'abril de 2014  -  7 h tarda

Petit Musée de l'Horizontale, de Michel Butor

Tast de llibres - III Setmana literària

michel butor - martí peyLa nova col·laboració entre l'escriptor francès Michel Butor i l'artista de Campins Martí Pey serà presentada dins el Tast de Llibres. La Biblioteca l'Escorxador, amb la col·laboració de la llibreria l'Alguer7 presenta Petit Musée de l'Horizontale i una mostra d'altres obres fetes conjuntament entre Pey i Butor. El dia abans ho hauran fet a la llibreria Jaimes de Barcelona, i el diumenge seran a la Fundació Tàpies.

Com a complements tindrem la projecció de la pel·lícula Butor-Pey, feta pel realitzador francès Jacques de Chavigny, i l'audició de la música de Xavier de Palau que forma part de l'obra conjunta Sobre l'estor japonès.

En paraules de Martí Pey, Michel Butor és una llegenda viva de la literatura francesa. Darrerament ha refusat ser nomenat Acadèmic de la Llengua per no haver de traginar l'espasa i menys haver d'abillar-se l'uniforme carregat de brocats, ell, que sempre vesteix les granotes confeccionades per la seva dona. Però ha refusat el Gran Premi de Literatura de l'Acadèmia Francesa pel conjunt de la seva obra. Aquesta està publicada en dotze volums de 1200 pàgines cadascun. Amb els artistes ha fet prop de 2400 obres de petit tiratge. El darrer que va signar amb mi, correspon al número 2319 del seu catàleg "À l'Écart" (Al Marge).

 

Més informació al Blog i al Facebook de la Biblioteca l'Escorxador.

 

Cartell

Tots els actes de la III Setmana literària

Totes les activitats relacionades amb Sant Jordi, a www.santceloni.cat/santjordi

Lloc: Sala Bernat Martorell de Can Ramis
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina