Inici / Cultura / Programacions i activitats culturals / II Festival de Poesia Sant Celoni

Llista de poetes participants

Daniel BusquetsDaniel Busquets.
Autor i bibliotecari de Barcelona ciutat. Sempre atent a la vida literària. Ha publicat amb excel·lència La trama perfecta.
Esther AndorràEster Andorrà.
Editora incansable de Labreu edicions.  De Cornellà/Barcelona ens regala també una mostra del seu talent al recent llibre Afamats.
Nú MiretNú Miret.
Actriu, pintora i rapsode nascuda a El Poal (Lleida) recorre escenaris amb la Cia. Teatre de butxaca, i també recita i escenifica poesia o textos d'autors catalans i altres com Anaïs Nin.
Martí SalesMartí Sales.
Poeta, escriptor i agitador divers, és fill, nét i nebot d'escriptors. De Barcelona ciutat,  ha publicat entre d'altres Huckleberry Finn. I també el podeu veure refilar amb el conjunt de rock Surfin' Sirles.
David CastilloDavid Castillo.
Guanyador del premi Carles Riba amb Game over, i home en multitasques, és poeta, cronista musical i dirigeix el suplement de cultura del diari El Punt Avui.
Anna Aguilar-AmatAnna Aguilar-Amat.
Dama irrepetible de les lletres i l'expressió. Resident al Baix Montseny. Dinamitzadora i millor persona. És professora a la UAB i impulsora del projecte Quark poesia. Ha publicat entre d'altres Trànsit entre dos vols,  premi Carles Riba.
Joan VinuesaJoan Vinuesa.
Pintor, poeta i cantautor. Referent de la poesia underground a Barcelona ciutat. Garant de la seva generació poètica. Ha organitzat durant anys el festival de titellaires i poetes. Ha publicat entre d'altres Alè per un drac.
Núria Martínez VernisNúria Martínez Vernis.
Veu inconfusible de la nostra poesia. Ha publicat entre d'altres L'acròbata tampoc no en sortirà il·lès. I ara ens presenta el seu darrer llibre Deix on dir.
Jaume Pons AlordaJaume C. Pons Alorda.
Terratrèmol natural mallorquí. Bregat en recitals meta-teatrals, ha publicat entre d'altres Carn vol dir desaparicions i la recent Faula.
Anna GualAnna Gual.
Veu poètica de delicadesa suprema nascuda a Vilafranca del Penedès. Ha publicat entre d'altres Implosions, i Passa-m'hi els dits.
Eduard Ramírez ComeigEduard Ramírez Comeig.
Un paio encantador, a la manera de València. Poeta directe amb sentit de l'humor. Ha publicat entre d'altres L'usdefruit encara.
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina