Diumenge, 9 de juny de 2013  -  8 h vespre

5è Festival de les Veus

Festival de les veusL'art del cant va néixer amb l'home mateix, amb la seva primera expressió vocal. En els seus orígens va ser una forma més elevada del llenguatge, probablement inspirada pel culte primitiu. Es diu que el cant va precedir al llenguatge a causa de que transmet continguts emocionals en comptes de continguts textuals.

Amb la participació de:

MuOM
Coral de cambra de cants harmònics. Melodies minimalistes, melismes indolents, veus ancestrals, creacions inspirades que sorgeixen de la necessitat d'explorar els universos sonors de la veu, i promoure harmonies on el so envolti i penetri als assistents. Un grup de cantants que fan vibrar les seves ànimes per ressonar a l'uníson i crear una harmonia que els transcendeixi. Canten amb la intenció de dissoldre la veu individual en el so col·lectiu i pur, convidant d'aquesta manera l'oient a escoltar amb ells l'única freqüència fonamental que tots compartim, la freqüència del present.

Claudia Schneider
Mezzosoprano, canta un repertori de cabaret alemany, amb temes del compositor Kurt Weill, acompanyada per el pianista Alfredo Armero. Va néixer a Roses, Girona. Ha cantat en nombroses òperes com Katia Kabanova de Janaceck, Pikovaia Dame de Tchaikovsky, Il viaggio a Reims de Rossini, l'Enfant et les Sortilèges de Ravel, Wozzeck de Berg, Madama Butterfly de Puccini, i operes del compositor contemporani Carles Santos com l'Adéu de Lucrècia Borja, Sama Samaruck Suck Suck i moltes altres.

Alfredo Armero
Pianista. El seu repertori inclou obres de totes les èpoques i estils, tot i sentir una especial predilecció per la música d' Enric Granados, que forma part dels seus recitals habitualment.

Paca Rodrigo
Cantant, compositora escènica i professora de tècnica vocal. Paca Rodrigo es l'anima del Festival de les Veus on aquesta temporada participa amb l'acompanyament de Maurici Villavecchia al piano i interpreten balades de jazz, swing, boleros i temes romàntics de pel·lícules conegudes i entranyables com Moon River, o Let's do it; son temes que inevitablement la cantant i el pianista personalitzen i ens transporten a un ambient íntim i càlid.

Maurici Villavecchia
Pianista i acordionista. Compositor de música i productor discogràfic, treballa per cine, Tv i dansa. Va fundar el grup Vox Populi.

 

Programa

Lloc: Jardins Rectoria Vella i Església de Sant Martí de Pertegàs
Organitza: Intuït, Centre de la Veu
Preu: 5 €
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina