Inici / Comerç / Bases del Concurs d'Instagram

Fira del Bosc 2023

  1. Entraran a concurs totes aquelles imatges que siguin etiquetades a Instagram amb els hashtags #concursfiradelbosc2023 #firadelboscsantceloni i #santceloniesbosc i que es publiquin entre el dia 21 d’octubre de 2023 a les 10 h i el 22 d’octubre de 2023 a les 20 h.
  2. El motiu pot ser qualsevol que estigui relacionat amb la Fira del Bosc 2023: demostracions, productes, estands, zona de vi i gastronomia, zona de tallers, sortides…
  3. Les fotos han de ser inèdites i autèntiques i es limitarà a un màxim de 5 imatges per participant.
  4. Les fotografies que tinguin contingut obscè, sexualment explícit, violent o ofensiu seran excloses del concurs.
  5. Categories: A /Es premiarà a la fotografia que millor representi l’ambient de la fira. B/ Es premiarà a la fotografia més artística.
  6. Premi: Les fotografies guanyadores un val de compra valorat en 100 € per gastar als comerços de Sant Celoni participants.
  7. El nom de les persones guanyadores es publicarà a les xarxes socials de l’Ajuntament de Sant Celoni la setmana del 30 d’octubre. Les persones guanyadores hauran d’enviar la fotografia original amb la major resolució possible al correu turisme@santceloni.cat  abans del lliurament del premi.
  8. El jurat, format pels membres de l’organització de la Fira del Bosc de 2023, es reserva la facultat de resoldre qualsevol aspecte no previst en aquestes bases, especialment la facultat –si ho consideren justificat– de declarar desert qualsevol premi.
  9. L’Ajuntament de Sant Celoni podrà utilitzar les fotografies guanyadores per a la seva reproducció, publicació i difusió en qualsevol mitjà propi o del qual hi participa de manera indefinida.

 

Fletxa tornar Tornar a la pàgina de la Setmana del Bosc 2023

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina