Ajuntament de Sant Celoni

Oficina de Turisme Can Ramis - Pl. de la Vila, 25  |  08470 Sant Celoni  | Tel. 93 867 01 71

Localització Cercar Facebook Twitter Instagram
26/11/2015

Ruta audiosignada pel centre de la Vila

peu ruta audioguiadaEs tracta del primer itinerari audiosignat que ha creat l'ajuntament de Sant Celoni. El recorregut inclou 12 punts d'interès històric i cultural, marcats sobre el terreny amb un petit peu que conté una breu descripció, una indicació per accedir al punt següent, i un codi QR que permet la descàrrega per a dispositius mòbils d'una completa descripció en vídeo del punt d'interès, amb àudio (per a persones amb discapacitat visual) i llenguatge de signes (per a persones amb discapacitat auditiva). Tots els textos, àudios i llenguatge de signes, en tots els suports de l'itinerari (peus, fulletons o aplicació mòbil) estan disponibles en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès. L'itinerari complet té una durada aproximada de 2 hores.

Si no disposeu de lector QR, podeu:

  • Accedir amb el vostre dispositiu mòbil a aquest enllaç, que us situa al primer punt de l'itinerari i des d'aquí anar avançant i descarregant els fitxers de vídeo correlativament, o anar directament a qualsevol dels punts de la ruta.
  • Descarregar els fitxers de vídeo i els textos directament d'aquest enllaç.

joc pistes

Si aneu acompanyats d'infants, els podeu proposar que facin el Joc de Pistes per trobar les pistes amagades dels llocs que visiteu

Ajuda'ns a mantenir aquest itinerari:

Si al llarg del recorregut detecteu qualsevol incidència, poseu-vos en contacte amb nosaltres i ho resoldrem el més aviat possible.
 
 

 

Si voleu instal·lar un lector de codis QR en el vostre dispositiu mòbil, hi ha diverses aplicacions gratuïtes, tant per Android (QR Droid, QR Code Reader) com per iOS (ScanLife, Bidi).

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

TURISME SOSTENIBLE TURISME SOSTENIBLE TURISME SOSTENIBLE TURISME SOSTENIBLE TURISME SOSTENIBLE TURISME SOSTENIBLE

Ajuntament de sant Celoni

Oficina de Turisme Can Ramis - Pl. de la Vila, 25   |  08470 Sant Celoni  | Tel. 93 867 01 71 | Contacta'ns
Pujar al principi de la pàgina