13/06/2018

Cap de setmana triomfal pels atletes del Club Atletisme Sant Celoni

Diversos atletes del Club Atletisme Sant Celoni han aprofitat aquest cap de setmana, dies 9 i 10 de juny, per augmentar la collita de medalles en les seves respectives modalitats, atès que aquests dies han coincidit diversos Campionats en els quals han pres part atletes del club celoní.

El dissabte dia 9, al Campionat de Catalunya a l'aire lliure sub14 i sub12 celebrat a Castellar del Vallès, els nois i noies del CA Sant Celoni van aplegar un total de set medalles i vuit finalistes. A la categoria sub12, en Jan Jubany va obtenir la medalla de plata en salt d'alçada i la de bronze al llançament de pes. A la categoria sub14, en David Coris va obtinir dues medalles de plata, en salt de llargada i en 150 tanques, la Siona González va fer també plata en llançament de martell, i en Martí Casals, bronze en llançament de disc. Al mateix temps, als Campionats de la Unió Mediterrània sub23 celebrats a Jesolo (Itàlia) els dies 9 i 10, l'Oriol Madí va guanyar la medalla de bronze formant part de l'equip d'Espanya de relleus 4x400. I, finalment, al Campionat de Catalunya d'Atletisme Màster, celebrat a Mollet el dia 10, en Marçal Cruz continua aplegant títols i es va penjar tres medalles, dues d'or, en llançament de martell i de martell pesat, i una de bronze en llançament de disc.

Per acabar-ho d'arrodonir, la Mar Iglesias ha estat convocada per la Federació Catalana d'Atletisme per a participar al proper Campionat d'Espanya de Federacions sub16 en la prova de llançament de javelina, que es celebrarà a Avilés (Astúries) els propers dies 16 i 17 de juny.

Enhorabona a tothom, campions!

Pol Jubany David Madí Jesolo 2018 Marçal Cruz campió catalunya atletisme veterans Mar Iglesias, seleccionada amb Catalunya