10/06/2019

El Club d'Atletisme Sant Celoni aconsegueix 3 noves medalles al Campionat de Catalunya sub20 i sub23

Tres atletes del Club Atletisme Sant Celoni van participar en el Campionat de Catalunya, categories sub20 i sub23, que es va celebrar a l'estadi Camp Clar de Tarragona el proppassat dia 9 de juny. Els millors resultats els van obtenir els velocistes: L'Aina Barri va aconseguir la medalla de bronze a la prova de 200 m de la categoria sub20, i el 5è lloc (Diploma) a la de 100 m; per la seva banda, l'Oriol Madí es va imposar a les dues proves en què va participar, els 100 i 200 m sub23, i va aconseguir les dues medalles d'or. El tercer atleta celoní participant, en Víctor Coris, va fer un meritori 9è lloc, i va igualar la seva millor marca personal.