14/02/2019

Estratègies per superar la discriminació laboral en la cerca de feina

Formulari d'inscripció

Tingueu en compte que:

  • Cal una inscripció per persona.
  • Emplenar el formulari no garanteix, en cap cas, la reserva de plaça. Les persones que participin seran informades a través de les seves dades de contacte.
  • És obligatori marcar la casella de cessió de dades a l'entitat gestora o realitza la formació per al corresponent arxiu administratiu.
*
*
*
*Sexe
*Data de naixement ( - - )
*
*
*
Cliqueu per veure l'ajuda *
*
*Col·lectiu
*Estudis
*Discapacitat
*Cessió de dades
Cliqueu per veure l'ajuda *
He llegit i accepto la política de privacitat

D'acord amb el que disposa l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades de caràcter personal s'incorporaran al fitxer Usuaris Serveis Municipals, del que és responsable l'Ajuntament de Sant Celoni, amb la finalitat de gestionar els diferents serveis municipals de l'Ajuntament utilitzats pels usuaris. Les vostres dades no seran cedides a persones físiques i jurídiques públiques o privades sense el vostre consentiment excepte si ho autoritza una llei. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant una instància a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, al C/Campins, 24, acompanyant còpia del seu DNI.

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina