03/09/2007

Festa Major

programa festa major 2007
Programa en PDF
Programa de mà


Posem-nos les piles amb la Festa Major!

La Festa Major de setembre de Sant Celoni és, com el seu nom indica, la festa més gran, on hi ha de cabre tot! És l´ocasió perfecte per sortir al carrer, ballar, col•laborar, participar, gaudir i xalar!

Ets seny? Ets negre? Fes-ho notar! Vesteix-te del teu color i participa!

Vols conèixer els nous caps de colla dels montSENYS i montNEGRES? Vine al tret de sortida del Corremonts, divendres, 7 de setembre, a la plaça de la Vila, just en acabar l´espectacle d´inauguració de festa, que aquest any va a càrrec de l´Agrupació Sardanista Baix Montseny de Sant Celoni que celebren el 30è aniversari, i els coneixeràs. Participa al llarg de tota la festa del Corremonts; des del divendres, 31 d´agost, amb la prova Dóna sang per la festa, passant pel Correxarrups de divendres, 7 de setembre i el Corretorts, una prova nova on Senys i Negres podran ensenyar-nos les seves... gràcies!! Serà a la Zona Barraques de l´Espai Festa, l´Estirada de corda de dilluns, 10 de setembre, la Rucada i el Correxutxes de dimarts, 11 de setembre.

Aquest any podríem dir que la festa es reparteix en tres espais. Per una banda tota la xerinola de carrer; no faltaran els espectacles i cercaviles per tota la vila. Coneixerem La Gran Família dels Fadunito, La Belle Image, 12 músics amb instruments de vent (fusta i metall) i percussió vinguts de França, els Always drinking marching band (dixie, samba, funk, xaranga, ball, saxo, batucada, neotuna, coreografia, apologia, etc.) a l´espai jove, les Xazzar a la plaça de la Vila i, com sempre, els nostres Gegants de Sant Celoni, correfoc amb la Colla de Diables i tallers i danses d´arreu, entre moltes altres activitats.

Per una altra, la programació d´orquestres a l´Ateneu amb La Costa Brava, La Principal de la Bisbal i La Marina; amb concerts i ball de nit per a tothom a qui li agradi ballar de valent.

Per últim, i no menys important, tenim tot el que fa referència a la programació de grups de música per a joves i grans. Aquest any tenim novetat d´espai, dins l´Espai Festa, que finalment estarà situat al final del carrer d´Esteve Cardelús en direcció a l´IES Baix Montseny, comptarem amb l´Espai Barraques (10 barraques de 10 entitats del poble i 2 escenaris) i l´Espai Fira (on hi tindrem totes les casetes de la fira que fins l´any passat es situaven a la plaça de l´Estació). A l´Espai Barraques, a l´escenari gran, podrem passar bones estones amb grups com: Lagarto Amarillo, Costo Rico, Strombers, l´Orquestra Alternativa, Los Mejores, Saurom i l´Orquestra Apache; mentre que al petit, els grups guanyadors del Sant Celoni Sona! Concurs 2007, seleccionats per a l´ocasió per una comissió tècnica de festes: Le Pim Pam Pum, Los Diodos, The K band i Groove is here, acabaran de completar una programació pensada per a la festa i el bon rotllo.

A continuació trobaràs la graella amb els dies i les hores de l´esquelet de la festa, per anar fent boca...

Anima´t i envia un correu electrònic a cultura@santceloni.cat o a larentadora@santceloni.cat, o bé truca´ns al 93 864 12 13  o al 93 864 12 28, i fes-nos propostes de grups per a l´any vinent! Has vist un espectacle infantil que penses que agradaria molt a la gent de Sant Celoni? Explica´ns-ho! Només ho has de dir i ens posarem en contacte amb tu.

Per una millor Festa Major, esperem la teva  col•laboració!

Salut i festa!

Jordi Cuminal i Roquet
Regidor de Cultura

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina