Dimecres, 23 d'octubre de 2019
OCTUBRE 2019Mes següent
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Mes anteriorNOVEMBRE 2019Mes següent
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Mes anteriorDESEMBRE 2019Mes següent
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Mes anteriorGENER 2020
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Trucs de cuina
Trucs de cuina - Area Turisme - Desenvolupament - Mercat Municipal - pag. 7550Com cuinar correctament a la planxa
  • Com a primer pas, ens hem d´assegurar que la planxa estigui ben calenta abans de posar-hi cap aliment.
    Seguidament afegim un rajolí d´oli en una cara de l´aliment i posem aquesta cara en contacte amb la planxa calenta. Quan haguem de tombar l´aliment seguirem el mateix procediment.
    Els motius: si la planxa es ben calenta, en entrar en contacte l´aliment amb aquesta, tancarā els seus porus i evitarā la sortida d´aigua i nutrients cap a l´exterior; alhora en no sotmetre l´oli a un temps llarg a temperatures altes, evitem que es cremi i així aprofitem millor les seves propietats.

Informaciķ publicada el 31 de marį de 2011

Horari
dilluns, dimecres,
dijous i dissabte,
de 8 a 14 h

dimarts i divendres,
de 8 a 14 h
i de 17 a 20 h


Localitzaciķ
Carrerer


Amb el suport de
Logo Diputaciķ Barcelona

Mercat de Sant Martí  |  Campins, 30  |  mercat.municipal@santceloni.cat  |  intranet