Dissabte, 30 de maig de 2020
MAIG 2020Mes següent
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Mes anteriorJUNY 2020Mes següent
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Mes anteriorJULIOL 2020Mes següent
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Mes anteriorAGOST 2020
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Trucs de cuina
Trucs de cuina - Area Turisme - Desenvolupament - Mercat Municipal - pag. 7550Com cuinar correctament a la planxa
  • Com a primer pas, ens hem d´assegurar que la planxa estigui ben calenta abans de posar-hi cap aliment.
    Seguidament afegim un rajolí d´oli en una cara de l´aliment i posem aquesta cara en contacte amb la planxa calenta. Quan haguem de tombar l´aliment seguirem el mateix procediment.
    Els motius: si la planxa es ben calenta, en entrar en contacte l´aliment amb aquesta, tancarā els seus porus i evitarā la sortida d´aigua i nutrients cap a l´exterior; alhora en no sotmetre l´oli a un temps llarg a temperatures altes, evitem que es cremi i així aprofitem millor les seves propietats.

Informaciķ publicada el 31 de marį de 2011

Horari
dilluns, dimecres,
dijous i dissabte,
de 8 a 14 h

dimarts i divendres,
de 8 a 14 h
i de 17 a 20 h


Localitzaciķ
Carrerer


Amb el suport de
Logo Diputaciķ Barcelona

Mercat de Sant Martí  |  Campins, 30  |  mercat.municipal@santceloni.cat  |  intranet