Dimarts, 23 d'octubre de 2012  -  6 h tarda

Xerrada informativa sobre les participacions preferents

23 octubre, 18 h Can Ramis

participacions preferentsEl 23 d'octubre, a les 18 h, a la Sala Bernat Martorell de Can Ramis, tindrà lloc una xerrada informativa sobre les participacions preferents i altres productes d'alt risc que afecten un gran nombre de clients d'entitats bancàries.

La xerrada, oberta a tothom, s'emmarca en una campanya impulsada pel Servei de Suport a les Polítiques de Consum de la Diputació de Barcelona, que compta amb la col·laboració de l'Oficina Municipal de Consum d'aquest ajuntament.

Les explicacions aniran a càrrec de personal especialitzat de l'Associació d'Usuaris de Bancs, Caixes i Assegurances (ADICAE).

Les participacions preferents són un producte financer complex i de risc molt elevat, que no està cobert per cap fons de garantia, que és a perpetuïtat i que es negocia en un mercat secundari. Les entitats que les oferien havien d'acomplir el requisit d'avaluar l'experiència, els coneixements i el perfil de risc del client, per adequar el producte ofert a les seves necessitats i capacitats reals, és a dir, havien de comprovar que el client entenia el producte i era capaç de gestionar-lo.

Lloc: Sala Bernat Martorell de Can Ramis
Organitza: Diputació de Barcelona
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina