Escut Ajuntament

Inici   Ocupació   Borsa de treball per a persones amb perfil químic/farmacèutic - EN PROCÉS DE REFORMULACIÓ
Documents

indústria químicaL'Ajuntament de Sant Celoni, fruit d'un acord de col·laboració amb les diferents empreses del sector químic/farmacèutic del Baix Montseny, impulsa la creació d'una borsa de treball específica i especialitzada per tal de corregir el fort desequilibri actual entre l'oferta i la demanda de perfils químics i farmacèutics.

La borsa la gestionarà l'Ajuntament des del Servei Municipal d'Ocupació, amb la intenció de poder donar resposta a les necessitats d'ocupació.

Aquesta borsa de treball s'adreça a totes aquelles persones amb formació reglada i/o experiència prèvia demostrable en el sector. Les persones que estiguin interessades han d'emplenar correctament aquest formulari, i  fer-nos arribar exclusivament a través del correu borsaquimica@santceloni.cat, la següent documentació necessària obligatòria:

  • Curriculum vitae
  • Vida laboral de la Seguretat Social
  • Carta de presentació/motivació (recomanable)

La recepció de currículums restarà oberta de manera continuada i les candidatures rebudes es gestionaran  en funció de les demandes ocupacionals de les empreses.

La sol·licitud d'inscripció que no vagi acompanyada de la documentació necessària no es tindrà en compte per al procés de selecció.

La inscripció a la Borsa de Treball té una durada de 2 anys, moment en que si les vostres dades no han estat actualitzades, seran eliminades dels fitxers de l'Ajuntament de Sant Celoni.

Per a més informació, podeu adreçar-vos personalment al Centre de Formació i Ocupació del Baix Montseny-Sax Sala (C/Montserrat, 28), o a través del telèfon 93 867 41 75 o per correu electrònic a borsaquimica@santceloni.cat