30/03/2006

Ple de 30 de març de 2006

Sessió ordinària
I.- PART DISPOSITIVA
1.Aprovació, si s´escau, de l´esborrany de l´acta de la sessió anterior.
2.Acceptació, si s´escau, de la subvenció concedida pel Consell Català de l´Esport per al finançament de la piscina coberta.
3.Aprovació, si s´escau, del nomenament dels membres de la comissió de seguiment de Centre municipal d´esports “Sot de les granotes”.
4.Aprovació, si s´escau, del nomenament dels membres de la comissió de seguiment del Centre municipal d´expressió - Escola de música.
5.Aprovació, si s´escau, de la modificació de la composició del Consell Plenari del Consell de Poble de La Batllòria.
6.Resolució, si s´escau, de les al·legacions presentades a l´aprovació inicial del pressupost consolidat per a l´exercici de 2006 i aprovació definitiva del mateix.
7.Informació al Ple de l´aprovació de la liquidació del pressupost de 2005.
8.Aprovació, si s´escau, de l´informe de les noves tarifes urbanes del servei d´autotaxi pel 2006.
9.Aprovació provisional, si s´escau, de la modificació de diverses taxes per la prestació de serveis.
10.Aprovació, si s´escau, de l´acord d´actualització del Pla Jove 2004-2007.
11.Aprovació provisional, si s'escau, de la modificació puntual del Pla general d'ordenació urbana promoguda per Landscape Proingru SL relativa a la UASU-45, així com el conveni que la proposa.
12.Aprovació provisional, si s´escau, de la modificació puntual del Pla general d´ordenació urbana en quan a la qualificació d´una porció de terreny com a viari municipal a la UASU-57 de Can Sans.
13.Aprovació provisional, si s´escau, de la modificació del Pla parcial del sector P-2 Les Torres, en quant a l´increment de densitat de la parcel·la A-12.
14.Aprovació inicial, si s´escau, de l´acord per a l´establiment del servei públic municipal d´aparcament soterrat a la plaça del Comte del Montseny, així com la creació de la comissió d´estudi corresponent i designació dels seus membres.
15.Aprovació inicial, si s´escau, de la nomenclatura i numeració de diversos  carrers.
16.Aprovació provisional, si s´escau, dels acords d´imposició i ordenació de contribucions especials per a la realització de les obres d´urbanització d´un tram del carrer Major.
17.Aprovació provisional, si s´escau, dels acords d´imposició i ordenació de contribucions especials per a la realització de les obres d´urbanització del carrer Anselm Clavé.
18.Aprovació provisional, si s´escau, dels acords d´imposició i ordenació de contribucions especials per a la realització de les obres d´urbanització del carrer de La Mosca.

II.- CONTROL DE L'EQUIP DE GOVERN MUNICIPAL
19.Informació de la correspondència rebuda des del darrer Ple ordinari.
20.Informació de les resolucions dictades per l'Alcaldia, pel 1r tinent d´alcalde i pel regidor de Seguretat Ciutadana en els mesos de gener i febrer d´enguany.
21.Donar compte de les contractacions urgents de personal realitzades per l'Alcaldia en els mesos de gener i febrer d´enguany.
22.Precs i preguntes.

Acta


Tornar a Plens del 2006
Tornar a pàgina principal de Plens

Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina