Ajuntament de Sant Celoni

Localització Cercar Facebook Twitter Instagram
30/03/2011

Sopa de ceba gratinada

  • Tipus de recepta
    Sopes i cremes
  • Temporada
    Hivern
  • Dificultat
    Fàcil
  • Cost
    Molt econòmic
  • Ingredients per a 4 persones

    4 Cebes mitjanes
    10g Farina
    200g Formatge Gruyère o emmental ratllat
    8 Llesques petites de pa integral, una mica sec
    1,5 L Brou de pollastre
    Oli d´oliva verge extra
    Sal

  • Elaboració

    Tallem les cebes en juliana i les fregim en una cassola amb oli a doc mig, fins que quedin toves, però blanques, que no s´enfosqueixin.
    Afegir la farina, barrejar-la amb les cebes i coure-la uns dos minuts. Afegir el brou i coure mitja hora. Rectificar de sal al gust.
    En cassoletes individuals, repartir el brou amb la ceba.
    Trossegem les 2 llesques de pa i les afegim a cada cassoleta i posem el formatge al damunt.
    Posar-ho al forn ben calent i gratinar fins que el formatge s´enrosseixi, i una vegada ben ros, ja es pot posar a taula.

Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

TURISME SOSTENIBLE TURISME SOSTENIBLE TURISME SOSTENIBLE TURISME SOSTENIBLE TURISME SOSTENIBLE TURISME SOSTENIBLE
Pujar al principi de la pàgina