03/03/2011

L'estructura de la passera sobre la Tordera de Can Draper ja ha arribat a peu d'obra

L'estructura cobrirà un total de 54 metres de longitud amb un pas útil per a vianants i bicicletes de 3,20 metres

Passera Can DraperBen aviat, vianants i bicicletes podran creuar la Tordera a l'alçada de Can Draper. Dilluns 28 de febrer ja va arribar l'estructura metàl·lica que farà de passera on actualment s'estan finalitzant els treballs d'obra civil. Tot i que aquesta fita s'assolirà durant el mes d'abril, no serà fins el mes de juny que s'obrirà al públic.

Recordem que inicialment l'Ajuntament de Sant Celoni treballava amb el projecte de construcció d'una nova passera per refer la que es va endur el riu però amb motiu del pas de la canonada d'ATLL per Sant Celoni, i aprofitant les dificultats tècniques que suposava un creuament soterrat de la infraestructura a la zona de Can Draper, es va  aprovar la proposta de construcció d'un aqüeducte amb un pas de vianants i bicicletes al seu damunt.

Aquesta passera cobreix el total de la llum de 54 metres de longitud amb un pas útil per a vianants i bicicletes de 3,20 metres. Tots els elements d'acabat així com el color de la pròpia estructura metàl·lica s'han escollit per tal d'integrar-los a l'entorn de la Tordera.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina