Escut Ajuntament

Notícies
Hi ha propostes dins l'àmbit de la formació per l'ocupació, els d'accés al sistema educatiu, el lleure o les tecnologies de la informació i la comunicació

Sax SalaDins l'oferta municipal de formació permanent, per aquests propers tres mesos hi ha programats diversos cursos englobats en l'àmbit de la formació per l'ocupació, dels coneixements de base i accessos al sistema educatiu, tecnologies de la informació i de la comunicació, així com d'expressió artística, llengües i altres activitats.

A finals de setmana començaran les classes del curs de balls de saló on es practicarà el swing, la salsa, el merengue i altres propostes els dijous de 2/4 de 9 a les 10 de la nit. Divendres, 21 de gener, començarà el taller de retoc fotogràfic, el segon nivell a Sax Sala.

Escola de Música - Entrada-2Al Centre Municipal d'Expressió ofereix diversos cursos:

 • Edició de partitures
  Coneixements bàsics d'edició de partitures amb el programa Finale. Adreçat a persones que ja coneguin el llenguatge musical, des de qualsevol nivell.
  Introducció de dades amb el teclat, el ratolí i el teclat midi.
  És recomanable portar l'ordinador personal. Si no en teniu, consulteu a consergeria del centre.
  Data d'inici: dilluns 31 de gener (10 sessions).
  Horari: dilluns de 20 a 21h
  Preu: 47€
 • Iniciació a la gralla
  Iniciació al món de la gralla, tècnica bàsica. Adreçat a persones que no han tocat mai la gralla.
  És imprescindible portar l'instrument.
  Data d'inici: dilluns 31 de gener (12 sessions)
  Horari: dilluns de 20 a 21h
  Preu: 64€
 • El plaer d'escriure
  Experimentar i gaudir del fet d'escriure en forma d'iniciació. L'escriptura com a element de reflexió i autoconeixement, trencar el full en blanc, utilitzar els diaris personals i construir al voltant de les veus de cada participant.
  Acostament a la literatura, amb un aprofundiment en els gèneres com la  poesia, el teatre, la narrativa, l'assaig i els més diversos recursos literaris de cada disciplina.
  Data d'inici: dilluns 7 de febrer (6 sessions)
  Horari: Dilluns de 20 a 21.30
  Preu: 40€
 • Un tomb pel sud de la raó. Intel·ligència emocional
  Des de la consciència emocional, anirem fent un recorregut per la gestió emocional, l'autonomia personal i les habilitats comunicatives i de relació, per tal que els assistents vagin organitzant la seva pròpia caixa d'eines.
  Data d'inici: divendres 11 de febrer (4 sessions)
  Horari: divendres de 19 a 22h i dissabte de 10 a 13h
  Preu: 80€

A la Batllòria també s'estrenaran els cursos de sevillanes. N'hi ha per adults i per a nens i nenes.

Podeu consultar tota l'oferta i on matricular-se a les pàgines centrals de l'Informatiu  58, i al web www.santceloni.cat/clip.

Informació publicada el 13 de gener de 2011