18/06/2021

Arrenca Finestres amb Art, una mostra de 60 obres d'artistes del Baix Montseny als aparadors dels comerços de Sant Celoni

FinestresambArtLa mostra Finestres amb Art ja s'ha obert al públic. Des d'avui i fins al 30 de juny, tothom qui ho vulgui podrà contemplar les obres de 60 artistes del Baix Montseny als aparadors dels comerços de Sant Celoni. La mostra s'ha donat per inaugurada després que l'alcalde de Sant Celoni, Raül Garcia, i la regidora de Promoció Econòmica, Magalí Miracle, han fet una passejada i han visitat alguns dels establiments participants en la mostra, acompanyats de dues representants dels comerços de la vila.

La iniciativa té l'objectiu de donar suport a la cultura vinculant les arts contemporànies amb el comerç local. Pintura, escultura, collage, il·lustració, fotografia... seran les disciplines artístiques que podreu visitar.

Anima't a descobrir les més de 60 obres d'art repartides per la vila! Consulteu el catàleg de les obres, els autors i les ubicacions a aquest enllaç.

 

Creativa.jpg
Creativa
Artista: Núria Rossell
Dori dori
Dori dori
Artista: Jordi Aligué
Dress up
Dress Up
Artista: Miquel Arnau
L'Estanc
L'Estanc
Artista: Oriol Quin
38-Monrabà (4)
Sabateria Monrabà
Artista: Anna Sorribas
Mora Vigas
Mora Vigas
Artista: M. Antònia Mora
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina