16/04/2021

Gaudim de la festa de Sant Jordi! Reivindiquem la Cultura!

SAnt JordiSant Celoni i la Batllòria es preparen per celebrar Sant Jordi amb un ampli programa d'actes culturals del 16 al 25 d’abril. L'alcalde Raül Garcia, la regidora de Promoció Econòmica, Magalí Miracle i el regidor de Cultura i Esports, Jordi Clopés han presentat la proposta que posa l'accent en la creació local, la reactivació de la cultura popular i el suport al comerç, sempre adaptats a les mesures de seguretat que marca el moment, amb aforaments limitats i cita prèvia.

Sant jordi llibresL'aposta per la creació local es tradueix amb la presentació de 6 llibres d'autores i autors del territori - Sandra Cardona, Guillem Gomis, Laura Martín, Jordi Prats, Núria Rossell i Martí Boada- i de temàtiques i gèneres ben diversos, des de novel·la gràfica, poemari, novel·la, llibre d'artista... L'accent local també hi serà present en el concert presentació del disc d’Aleix Triadó, en el concert presentació de les Músiques de Gitanes amb La Principal del Ferro i en l'exposició fotogràfica Sant Celoni confinat de Martí Estupiñà a la Rectoria Vella.

Després d’un any sense poder trepitjar les places i els carrers de la vila, diverses entitats de cultura popular del municipi actuaran dissabte 24 a la tarda als jardins de la Rectoria vella en un acte de reivindicació de la Cultura.

El dia de Sant Jordi, les parades de llibres i roses s'instal·laran en espais perimetrats amb aforament limitat a la plaça de la Vila, plaça de la Creu i plaça 1 d’Octubre. Per garantir la seguretat i comoditat de tothom, es recomana avançar-se i fer les compres i reserves a les llibreries i floristeries del municipi. Les dades de contacte dels comerços es poden consultar aquí

Al programa no hi faltaran sardanes, hores del conte, teatre, màgia i una gimcana per a famílies amb infants de 6 a 12 anys per conèixer i gaudir del patrimoni.

sant jordi 2021 (petit)Consulta el programa
Reserva la teva entrada

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina