24/02/2021

Pla per salvar les petites i mitjanes empreses

Una eina de diagnosi gratuïta de Pimec i la Generalitat per preparar les empreses per al futur i que s'emmarca en les mesures per pal·liar els efectes de la pandèmia.

pla viabilitat empresarialPimec i la Generalitat de Catalunya, a través del Departament d’Empresa i Coneixement, han donat el tret de sortida al Pla de Viabilitat Empresarial, un programa 100% subvencionat que té l’objectiu de salvar empreses i impulsar el seu futur arran dels efectes per la covid-19. Està dirigit a qualsevol micro, petita i mitjana empresa pimes que tinguin matriu o centre de decisió a Catalunya i que pertanyin a sectors d’activitat que hagin patit de forma rellevant les conseqüències de la pandèmia.

El programa té una estructura de tres fases. A la primera rebreu un informe complet i personalitzat  i podreu accedir a un campus virtual amb píndoles formatives i ajuda en gestió d'equips. Podreu diagnosticar, de forma clara, la situació i viabilitat de l’empresa amb indicadors predictius dels àmbits econòmic, financer, laboral, estratègic, comercial i organitzacional.

A la segona i tercera fase s’estudiarà l’informe de recomanacions, es definiran els punts prioritaris a treballar per aconseguir la viabilitat de l’empresa i es farà un acompanyament per definir les palanques i implementar les accions oportunes.

Trobareu més informació sobre el Programa Pla de Viabilitat Empresarial Pimec a aquest enllaç. Per inscriure-us, aneu a aquest enllaç abans del 8 de març.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina