02/03/2021

Inscripcions obertes al curs de Preparació per a les proves de certificació oficial de Microsoft MOS Excel Specialist - ver. 2016

excelL'Ajuntament de Sant Celoni organitza un nou curs amb l'objectiu de preparar els alumnes perquè es puguin presentar a les proves oficials de certificació Microsoft MOS Excel - ver. 2016. El curs no dóna cap certificació, només forma i capacita als participants perquè puguin accedir, pel seu compte, a la prova nivell 1-Nivell Bàsic (Core) que organitza Microsoft en diversos centres acreditats de Catalunya i ser capaços de superar-la. Un cop fet el curs, les persones que es vulguin presentar a la prova de Microsoft hauran de consultar el llistat de centres acreditats a aquest enllaç i pagar la corresponent taxa per a la participació i certificació de la prova.

Aquest curs està subvencionat per a l'Ajuntament de Sant Celoni i té per a objectiu la capacitació tecnològica de les persones. S'impartirà en format virtual del 7 al 30 d'abril, els matins de 9.15 a 14.15 h, i el període d'inscripció serà del 8 de març al 5 d'abril. Més informació i inscripcions a aquest enllaç.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina