Dimecres, 3 de març de 2021  -  7 h tarda

Xerrada virtual: Eduquem en el consentiment, una visió del No és No amb Irene Rigau

Fundació Educativa Cor de Maria

cartell xerrada 3 març

La Fundació Educativa Cor de Maria (FECM) organitza, el proper 3 de març a les 19 h, la xerrada virtual (webinar) “EDUQUEM EN EL CONSENTIMENT, UNA VISIÓ DEL NO ÉS NO” adreçada a les famílies de les escoles Cor de Maria i a tothom que hi tingui interès. La ponent serà l’Honorable Irene Rigau i Oliver, mestra i especialista en educació, consellera d'Ensenyament del 2010 i el 2016 i consellera de Benestar social i família del 1999 al 2003.

Després de la bona acollida que tingué el primer webinar de la FECM Els vincles famílies-escola en context Covid (novembre 2020), n’oferim una segona amb el mateix propòsit de compartir amb les famílies de l’escola, docents i no docents i públic en general, una estona de reflexió sobre temes d’interès per la comunitat educativa.

Si els reptes i oportunitats de relacions famílies-escola en el context de la pandèmia van desvetllar interès i molta participació, creiem que tractar el tema del consentiment, la violència masclista, els perills de la xarxa i, alhora les oportunitats, de cara a la detecció de possibles violències... de ben segur resultarà interessant i profitós.

L’enfocament i expertesa educativa de la ponent, Irene Rigau, que presentarà el tema des de la perspectiva de la necessària implicació de tota la comunitat educativa en la construcció de maneres de viure basades en el respecte és, sens dubte, un dels al·licients d’aquest seminari web. 

La xerrada que us presentem, s’insereix en el conjunt d’activitats de sensibilització adreçades a l’alumnat de les nostres escoles i les duem a terme, tant per conscienciar del perquè se celebra el DIA DE LA DONA com per coherència amb els nostres valors, i amb la intenció de lluitar contra la desigualtat i la discriminació per qüestions de gènere o de qualsevol altre tipus. 

La Fundació Educativa Cor de Maria, compromesa amb l’educació de milers d’infants i joves des de fa més de 170 anys, vol mantenir el compromís de ser a prop de les famílies i oferir servei més enllà de les aules; en el context actual les xerrades virtuals esdevenen un nou marc de relació que, de ben segur, ens enriquirà a tots ajudant-nos a fer millor la nostra tasca educativa. 

Trobareu més informació a les nostres pàgines web i us convidem a participar-hi, inscrivint-vos a aquest enllaç

Organitza: Fundació Educativa Cor de Maria
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina