Escut Ajuntament

26/01/2021

#CulturaSegura

teatre ateneu febrer-maig 2021Ja estan a la venda les entrades per a la programació estable del primer semestre del Teatre Ateneu. S'inicia el 7 de febrer amb la voluntat de seguir donant suport a la cultura i tenint molt present les mesures de seguretat necessàries per a seguir fent del teatre un espai de cultura segura.

Bona part dels espectacles ja es van programar la tardor passada però no es van poder representar a causa de la pandèmia. Ara es programen de nou, tot esperant que aquest cop sí que es puguin veure i gaudir. Com a la temporada passada i per tal de seguir impulsant la creació artística del Baix Montseny s'ha tingut especial cura a programar espectacles de companyies del territori i que formen part del cens d’artistes del municipi.

La programació que s'enceta inclou un espectacle de circ: Toca Toc, de la companyia Paki Payà, que recentment ha guanyat el Premi Zirkòlika per la seva versió de carpa, i que es podrà veure com a preestrena en format sala. Altres novetats de la programació són la comèdia teatral Smiley, després de l'amor, o la darrera creació de la Cia. Mag Edgard, Gaia, que també apareixerà al costat d'altres mags de renom en el Festival Internacional de Màgia.

També hi haurà dansa amb el 2n Festival de Flamenc de l’Escola Núria Ventura i el VI Concurs de Dansa del Baix Montseny, organitzat per TALP que aquesta vegada es farà en format virtual. I finalment, la música tindrà el seu espai de la mà de l’Orquestra Baix Montseny que presentarà OBM Tango amb la participació del virtuós del bandoneó Enrique Telleria.

Consulteu la programació febrer-maig 2021 del Teatre Ateneu a www.santceloni.cat/teatreateneu on trobareu tota la informació dels espectacles i la venda d'entrades.