15/01/2021

Nova convocatòria d'ajuts al sector empresarial afectat per la crisi de la Covid-19

El tràmit es pot fer de manera telemàtica del 18 al 29 de gener

ajudes restaurantS'obre una segona convocatòria de subvencions al sector empresarial de Sant Celoni afectat econòmicament per la crisi de la COVID-19, per un valor total de 128.000,00 €. Amb aquesta iniciativa es vol ajudar a mantenir el comerç i la restauració de Sant Celoni i a reprendre l’activitat econòmica, molt afectada per les mesures de tancament forçós preses per a combatre la pandèmia de la Covid-19.

Es podran presentar les persones físiques o jurídiques que desenvolupessin una activitat empresarial, professional o artística al terme municipal de Sant Celoni el 14 de març de 2020, data d’entrada en vigor del Reial Decret 463/2020 pel qual es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19, que no s’haguessin presentat a la primera convocatòria. El procediment de concessió serà el de concurrència competitiva.

Els tràmits es podran fer de manera telemàtica a través de la Seu electrònica del web municipal del 18 al 29 de gener de 2021 ambdós inclosos. En el cas de les persones físiques cal fer-ho preferentment de manera telemàtica però també es pot fer presencialment a l’Oficina d'Atenció Ciutadana (al carrer Campins, 24).

A l'enllaç de la Seu electrònica trobareu tota la informació relacionada amb la subvenció.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina