Escut Ajuntament

15/01/2021

Dolors PagèsEl Ple municipal celebrat ahir dijous 14 de gener ha donat compte de la renúncia de la regidora Dolors Pagès Canaleta, que fins aleshores ha format part de l'equip de govern dins el grup d'Esquerra Republicana de Catalunya - Acord Municipal. Dolors Pagès deixa l'escó en el segon any del mandat actual per motius personals.

En la seva intervenció, la regidora ha destacat la tasca de l'equip de govern del qual ha format part, atès que "gestionar un poble i una pandèmia alhora no és gens fàcil. És una tasca molt dura i molt difícil", que el govern municipal haurà de seguir fent perquè "queda molta feina per fer". La ja exregidora ha tingut unes paraules de reconeixement per a l'equip de govern, per al seu equip de l'àrea d'Afers Socials per la seva professionalitat i implicació, sobretot "en els moments crítics del confinament", i també per als seus companys del grup municipal d'ERC-AM.

Nascuda a Sant Feliu de Buixalleu l'any 1965, va entrar a l'Ajuntament a les eleccions municipals de 2019. En aquest temps ha estat la regidora d'Afers Socials del consistori, en virtut de l'acord de mandat 2019-2023 entre Junts per Catalunya i Esquerra Republicana de Catalunya-Acord Municipal.

Podeu escoltar la seva intervenció en aquest àudio: