14/01/2021

L'ajuntament contracta 3 persones aturades per a fer tasques de Turisme, agent cívic a la Batllòria i conserge

Els contractes han estat subvencionats pel SOC en el marc del programa Treball i Formació per a fer front a les conseqüències de la Covid-19 i del Programa europeu de Garantia Juvenil.

contractació 3 persones aturadesL'ajuntament de Sant Celoni ha contractat a jornada completa a 3 persones que es trobaven a l'atur i que assumiran tasques en l’àmbit de Turisme, d'Agent Cívic a la Batllòria i de conserge al Sax Sala i altres instal·lacions municipals.

Les contractacions es van iniciar a finals de desembre i tindrà una durada de 6 mesos pel jove de pràctiques i de 9 mesos pel conserge i l’agent cívic.

Aquestes contractacions estan subvencionades pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) en el marc del Programa Treball i Formació de mesures urgents complementàries en matèria de transparència, ajuts de caràcter social, contractació i mobilitat per fer front a la COVID-19 i del programa europeu de Garantia Juvenil.

Les contractacions són un instrument que facilita la reactivació i reciclatge professional d'aquelles persones que fa temps que es troben en situació d'atur, recuperant la seva autoestima i disposant d'una experiència de valor de cara a la seva posterior recerca de feina, adquirint (o tornant a utilitzar) competències laborals i actualització formativa. Així com oferir oportunitats formatives i laborals a joves d’entre 16 i 30 anys que no estudien ni treballen.

La Regidora de Promoció Econòmica, Magalí Miracle, va acollir les persones seleccionades al Sax Sala - Centre de Formació, Ocupació i Empresa del Baix Montseny, per a donar-los la benvinguda.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina