Escut Ajuntament

Dissabte, 10 d'abril de 2021  -  7 h tarda

Programació Teatre Ateneu febrer-maig 2021

La Companyia Paki Payà ens acaba de comunicar que dissabte 10 d'abril NO podrem gaudir del seu espectacle TOCA TOC al Teatre Ateneu, degut a la lesió d´un dels artistes. A partir de dilluns al matí es procedirà a fer el reton dels diners de totes les entrades. Intentarem reprogramar l´espectacle més endavant.

Disculpeu les molèsties!

Toca toc - Paki Paya

Adrià Mascarell i Noemí Díaz, intèrprets
Danilo Facelli i Karl Stets, direcció

Alícia i Antonio ens obren les portes de la seva intimitat i ens submergeixen en un còmic en moviment. Un viatge de pujades i baixades, amb les seves corbes i explosions, on convoquen grans moments del cine i grans èxits musicals. Volen al quadrant aeri, giren sobre patins, es transformen, es persegueixen, s’amaguen i sedueixen en un joc de portes i finestres. Una història que explica amb amor i tendresa què succeeix quan dues persones es troben.

 


PPrecaucionsCOVID-Ateneuer tal de garantir la seguretat sanitària, cal que arribeu al Teatre mitja hora abans de l'inici de l'espectacle. Les entrades són numerades i l'aforament, limitat al 50%. Vegeu totes les mesures de seguretat a aquest quadre.

Venda d’entrades:

  • Al Centre Municipal d’Expressió (c. Sant Josep, 18), de dilluns a dijous, de 10 a 13 i de 17 a 20 h. NOMÉS TARGETA (no en efectiu).
  • En línia, a aquest enllaç.
  • A les taquilles del Teatre, entrada pel carrer Germà Emilià, una hora abans de l’espectacle. NOMÉS TARGETA (no en efectiu).

 

Butaca Jove

 

Tots els espectacles de la programació Teatre Ateneu febrer-maig 2021

Lloc: Teatre Ateneu, Sala Gran
Durada: 70 min.
Preu: General: 10 €. Majors de 65 anys: 8 €. “Butaca jove” (menors de 30 anys): 5 €.