27/11/2020

Nova trobada de les associacions veïnals amb la Regidoria de Barris

Reunió BarrisAmb l'objectiu de repassar els temes més rellevants que s'han detectat durant el primer any de vida de la Regidoria de Barris, aquesta setmana el regidor de Barris i Participació, Ernest Vilà s'ha reunit amb les associacions veïnals. Es varen posar en comú les qüestions que s'han incorporat a l'agenda de l'Equip de Govern, arran de l'intercanvi viu amb les entitats, que ha permès copsar amb precisió què cal atendre prioritàriament.

Com a elements rellevants es va donar compte dels projectes que ja es preveuen a nivell d'inversió, com ara els plans de millora integral de Sant Ponç i de les Illes Belles; el pla de ferms i voreres vinculat al pla d'arbrat o l'ampliació significativa de la dotació per a senyalització viària per tal d'avançar en seguretat vial i mobilitat.

Varen destacar-se també la inquietud per la neteja viària, tot esperant copsar millora de resultats arran de la recent ampliació del contracte i, pel manteniment de les parcel·les no construïdes, que comptarà amb un procediment de nova creació que fa albirar millores notables al respecte.

També es va tractar sobre l'enllumenat ornamentals i el format de les festes de Nadal i Reis, que mantenen la vocació, ja iniciada, de descentralització. Comptant això sí, amb els condicionants de la COVID.

A la sessió hi varen assistir les AV de Can Coll, Sant Ponç, les Borrelles, Illes Belles, Turó del Puig, Major de Dalt-Vilanova i Residencial Esports. També es va incorporar Royal Park de la Batllòria, de recent creació.

El regidor Vilà, va encoratjar les associacions a seguir treballant i va posar en molt valor la tasca essencial que duen a terme, que esperona l'Ajuntament a mirar amb intensitat cap a la realitat d´aquests àmbits, fonamentals per a la cohesió comunitària.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina