Escut Ajuntament

23/11/2020

donació sangEls joves inscrits al Pla de Transició al Treball de l'ajuntament de Sant Celoni, PFI-PTT, han elaborat una campanya promocional per animar la gent a donar sang aquest divendres i dissabte dies 27 i 28 a Can Ramis, de 10 a 14 i de 17 a 21 h. L'elaboració d'aquesta campanya forma part del seu programa de formació, i s'ha fet mitjançant un conveni de col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits.

La campanya ha consistit a produir i editar un vídeo i en el disseny d'un cartell, amb el corresponent logo i l'eslògan: No som invencibles, però tenim súperpoder, en al·lusió al poder de la donació de sang per salvar vides.

La campanya del PTT anava dirigida en principi a recaptar sang el divendres 27 de 10 a 14 h al Sax Sala amb la col·laboració directa dels joves, com en anys anteriors; però, davant la situació de pandèmia, la campanya s'ha integrat al recapte que el Banc de Sang i Teixits farà a Sant Celoni divendres i dissabte a Can Ramis, de 10 a 14 i de 17 a 21 h.

Aquí teniu el vídeo (a baix) i el cartell (dreta). Ara, perquè la campanya sigui efectiva, cal que tothom que pugui vagi a Can Ramis aquest cap de setmana a donar sang (cal inscripció prèvia a aquest enllaç). Tots tenim un súperpoder!