27/10/2020

L'Ajuntament vol contractar 3 joves en pràctiques menors de 30 anys

FeinaL'Ajuntament preveu contractar en pràctiques a 3 persones joves amb formació beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil que busquin una primera experiència professional. Els llocs de treball a ocupar són: jardiner/a; auxiliar tècnic/a en Turisme i auxiliar tècnic/a de Senyalització. La modalitat de contracte és en pràctiques remunerat de sis mesos de durada a jornada completa.

Aquesta contractació està pensada perquè les persones joves amb formació millorin la seva ocupabilitat amb l'adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

Garantia juvenilEls requisits dels aspirants són:

  • Tenir menys de 30 anys
  • Estar inscrit/a al SOC com a demandat d'ocupació (DONO)
  • Estar inscrit/a al Programa de Garantia Juvenil
  • Estar en possessió d'un títol universitari o de formació professional de grau mitjà o superior o títols oficialment reconeguts com a equivalents, o d'un certificat de professionalitat, que habiliti per a l'exercici professional

La contractació, encara pendent de resolució, compta amb la subvenció del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) amb el Fons Social Europeu i amb la col·laboració del Ministeri de Treball i Seguretat Social.

Si hi esteu interessats, podeu trucar al tel. 93 867 41 75, o enviar un correu a orientaciolaboral@santceloni.cat.

 

Arxiu externArxiu externArxiu extern
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina