Escut Ajuntament

22/10/2020

Imatge Festival MàgiaEl Mag Edgard porta a la Sala Gran del Teatre Ateneu a partir de les 19 h el 4t Festival Internacional de màgia amb una selecció de prestigiosos mags. La gran Gala Internacional serà presentada per Maxi, artista internacional de màgia i circ, i comptarà amb la participació d'Anastasia Karampournioti (Grècia) artista aèria del Circ du Soleil, i mags de renom vinguts d'arreu del món com els internacionals i premiats Brando y Silvana (Argentina), Hèctor Sansegundo (Segovia), Ezker Emparanza (Chile), Xavier Tàpies (Catalunya) i Cia. Mag Edgard (Catalunya).

L'espectacle compta amb totes les mesures de seguretat sanitària: entrades numerades, aforament limitat al 50% de la capacitat de la sala, i altres mesures que poden consultar a aquest quadre. Per facilitar la seguretat dels accessos, es recomana als espectadors que arribin mitja hora abans de l'inici de l'espectacle.

Podeu adquirir les entrades a ADE Esports (c. Major, 52, Sant Celoni), o a les taquilles del Teatre (entrada pel carrer Germà Emilià), una hora abans de l'inici de l'espectacle.

 

Programació Teatre Ateneu octubre-desembre 2020