Escut Ajuntament

Notícies

Sot de les GranotesEl Centre Municipal d'Esports Sot de les Granotes iniciarà a partir de dilluns dia 19 la celebració del seu 15è aniversari, adreçada no només als seus associats, sinó al conjunt de la ciutadania. La celebració farà ús dels seus mitjans digitals, sobretot la seva app i les xarxes socials.

La celebració inclourà una programació d'activitats extraordinàries la setmana del 19 al 23, reservada als seus abonats (vegeu quadre); també hi haurà una campanya de promocions i descomptes, en col·laboració amb diversos comerços de la Vila, a través de l'app del centre (si no la teniu, l'heu de descarregar).

Sot 15e aniversariA més, es faran tres xerrades-taller relacionades amb la salut i el benestar en general, gratuïtes i per a tothom (cal inscripció prèvia, per mail a santceloni@uesports.cat, o per WhatsApp):

  • Dimecres 28, de 18.30 a 19.30 h
    Què és el Plat Saludable i com el podem preparar?
  • Dijous 29, de 10.30 a 11.30 h
    Per què tinc ansietat i com la puc gestionar?
  • Dijous 29, de 17.30 a 18.30 h
    Com gestionar les emocions dels infants a través del joc?

L'objectiu d'aquesta celebració és fomentar hàbits saludables i posar-los en valor. Sempre és important cuidar-se però, en el moment actual, mantenir-se actius i sans és essencial. Practicar activitat física de forma regular i mantenir bons hàbits són clau per mantenir el nostre sistema immunològic fort.

Per estar al dia de totes les novetats, gestionar les activitats al centre i beneficiar-se de promocions i descomptes, el CME Sot de les Granotes recomana que us descarregueu l'app UESPORTS CLUBS, disponible tant en versió per a Android, com per a iOS.

Informació publicada el 15 d'octubre de 2020