Escut Ajuntament

NotÝcies

cpnlEnguany hi ha alguna novetat importat com ara que les inscripcions es faran en lÝnia igual que la majoria de cursos. Arran de la situaciˇ actual derivada de la Covid-19, el Consorci opta per seguir fent classes a travÚs d'internet tant de nivells elementals, com intermedis o de suficiŔncia. En el cas de Sant Celoni, nomÚs es faran dos cursos semipresencials. Es tracta del “BÓsic 1” que s'impartirÓ el dimarts o el dijous de 9,30 a 11,30.

Si voleu inscriure-us a algun curs de catalÓ del Consorci, haure d'entrar a inscripcions.cpnl.cat i emplenar el formulari que hi trobareu. Un cop omplert, si sou antics alumnes, us sortirÓ el nivell que heu de fer o si no Ús el cas, haureu de concertar hora per fer la prova de colĚlocaciˇ.

Per seguir les classes, els alumnes tindran de 9 del matÝ a 9 del vespre per connectar-se i seguir les classes. Quan s'hagi de fer un treball en grup, es faran en funciˇ de la disponibilitat horÓria dels participants.

Fins el 16 de setembre es poden inscriure els antics alumnes, que hagin cursat algun nivell el 2019-2020. Del 17 al 25 de setembre s'obriran les inscripcions per tothom. Els cursos presencials comenšaran el 28 de setembre mentre que els que es realitzin en lÝnia serÓ el 5 d'octubre. En els dos casos s'allargaran fins abans de Nadal.

Si teniu dubtes, podeu contactar amb l'Oficina de catalÓ de Sant Celoni al Sax Sala - Centre de Formaciˇ, Ocupaciˇ i Empresa del Baix Montseny, al tel. 93 867 41 75 i a santceloni@cpnl.cat.

Informaciˇ publicada el 16 de setembre de 2020