Escut Ajuntament

NotÝcies

accessos coleAquest inici de curs ve marcat per la situaciˇ sanitÓria causada per la Covid-19. Per facilitar les entrades i sortides dels centres educatius, Policia Local i les direccions de les escoles han dissenyat mesures addicionals en la mobilitat de vehicles i vianants en els horaris d'inici i final de les classes. Aquestes sˇn les indicacions per facilitar les entrades i sortides als centres escolars del municipi:

 • La Salle
  Es tallarÓ al trÓnsit el carrer GermÓ EmiliÓ amb el carrer Campins, 59 per facilitar l'accÚs als nens i nenes d'educaciˇ infantil de 8.40 a 9.10, de 12.40 a 13.10, de 14.40 a 15.10 i de 16.40 a 17.10.
 • L'Avet Roig
  S'habilitaran diversos estacionaments destinats a les famÝlies a la fašana del carrer Jaume I. El Passeig de la Rectoria Vella, entre el carrer Bruc i el Jaume I, quedarÓ tallat en direcciˇ plaša del Bestiar. Per tant, els vehicles podran estacionar momentÓniament en aquest carril. La Policia Local vetllarÓ pel bon ˙s de la zona “Petˇ i AdÚu” del carrer Pere IV.
 • Montnegre (La Batll˛ria)
  Es tallarÓ el carrer Montnegre (des del carrer de les Escoles fins al carrer Vall de Llor) i el carrer Rec pel CamÝ Fuirosos. L'horari en quŔ no es podrÓ circular amb vehicle en aquests punts serÓ de 8.45 a 9.10, de 12.15 a 12.45, de 14.45 a 15.10 i de 16.15 a 16.45. Es comptarÓ amb presŔncia policial.
 • Escola Bressol municipal El Blauet
  Disposen de l'aparcament de la Rectoria Vella i de l'espai just al davant de l'escola per facilitar l'accÚs la centre. Com que el mercat setmanal dels dimecres ocupa la zona de la Rectoria Vella, els dimecres s'habilitaran 6 aparcaments just al davant de la Rectoria Vella.
 • Pallerola
  Com Ús habitual, es comptarÓ amb agents de la Policia local regulant el trÓnsit de vehicles i de vianants. Els dimecres al matÝ es prohibirÓ l'entrada a la placeta del carrer de la Creu Roja que dona a l'escola. SÝ que es permetrÓ el pas de vehicles que vagin a deixar alumnes al centre.
 • Soler de Vilardell i Institut Baix Montseny
  S'habilitarÓ l'aparcament del Camp de futbol de Can Sans per facilitar l'estacionament dels vehicles del professorat. S'ha previst que en horari d'entrades i sortides de tarda es puguin agrupar forša vehicles, tant particulars com autocars. Si es considera pertinent, es tallarÓ l'accÚs dins la plaša Muriel Casals. Es comptarÓ amb presŔncia policial.
 • Cor de Maria
  Es comptarÓ amb la Policia Local regulant el trÓnsit de vehicles i de vianants a l'alšada de la carretera Campins amb el carrer Campins. S'aconsella que els pares i mares que recullin els alumnes amb cotxe, s'esperin a l'aparcament del final del carrer Verge del Puig. Per la tarda, a la sortida, es duran a terme les accions segŘents a l'avinguda Verge del Puig:
  -de 15.10 a 18 h: prohibit l'estacionament de vehicles, des de l'accÚs al pÓrquing fins a la rotonda.
  -de 16.30 a 17.30 h: Tall del carrer en sentit pujada, accÚs al pÓrquing per la rotonda i doble sentit des de la rotonda al pÓrquing.
  Es demana a les famÝlies que es repectin els torns assignats. El 1r torn s'avanša 5 min. (serÓ a les 16.45 h), el segon es mantÚ a les 17 h. Els germans de diferents horaris es recullen tots a les 17 h.
 • Centre municipal d'Expressiˇ
  Es tallarÓ el trÓnsit al carrer GermÓ EmiliÓ amb Sant Josep de 17.15 a 19.15.

La Policia local mantindrÓ comunicaciˇ directe amb les direccions de tots els centres educatius per tal de poder ajustar aquestes mesures a les necessitats de cada moment.

Informaciˇ publicada el 10 de setembre de 2020