31/07/2020

Oberts els dos nous passos de vianants a la C-35

Es tracta de dues actuacions molt reclamades per part de l'Ajuntament per a la millora de la seguretat i l'accessibilitat a la comarcal

Aquest migdia s'ha obert a vianants i ciclistes el pas elevat a la C-35 a l'alçada del barri de les Torres per connectar amb el Polígon Molí de les Planes, i la passera adossada al pont que creua el Pertegàs que permet comunicar el Polígon amb les urbanitzacions del Montnegre.

El pas elevat té una forma curvilínia, i un doble accés d'escales i rampes a banda i banda, d'una amplada de 2,5 metres. Les dues rampes estan dimensionades perquè puguin permetre el pas a les persones amb mobilitat reduïda i tenen 107 i 130 metres de longitud, respectivament. Per la seva banda, la passera adossada al pont del Pertegàs consisteix en una estructura metàl·lica de 50 metres de llargada que eixampla el pont en 2,3 metres en voladís per la banda del polígon, al sud-est.

La Generalitat de Catalunya ha assumit el cost de l'obra d'1,3 milions d'euros.

Es tracta de dues actuacions molt reclamades per part de l'Ajuntament per a la millora de la seguretat i l'accessibilitat a la C-35.

c35 1c35 2c35 3
c35 4c35 5
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina