Escut Ajuntament

Notícies

parcel·la sense netejarL'Ajuntament de Sant Celoni recorda a totes les persones propietàries de solars sense edificar que tinguin present a fer el seu manteniment periòdic, especialment pel que fa a la sega i/o desbrossat.

 

La manca de manteniment comporta una important proliferació de vegetació que genera una percepció negativa del paisatge urbà i que, al costat de la manca d'endreça, suposa un risc notable d'incendi i perill pel veïnat i per l'entorn. A més, incita a les persones incíviques a fer-hi abocaments incontrolats.

Les ordenances de Sant Celoni indiquen que "els solars sense edificar hauran d'estar obligatòriament tancats, nets i amb la vegetació correctament cuidada, i que aquesta responsabilitat recau en la propietat". A la primavera i a l'estiu s'accentuen les problemàtiques i el risc per la col·lectivitat i és important que tothom actuï de manera responsable.

Degut a l'estat d'alarma i les restriccions de mobilitat i de treball s'havien suspès pràcticament tots els treballs a la via pública menys aquells expressament autoritzats com la recollida de residus. Això sumat a una primavera frondosa ha fet que en moltes zones del municipi les herbes hagin crescut de manera considerable. Fa pocs dies s'han reprès els treballs de jardinera, seguint les mesures preventives i per tant no de manera tan intensiva com l'habitual, per anar posant el dia aquests espais.

 

Es restringeixen les visites al Centre Sociosanitari Verge del Puig i l'accés a l'Hospital es manté de 12 a 14 h en una única persona per pacient ingressat
Es reprenen les visites de familiars i acompanyants a les plantes d'hospitalització. Al Centre Sociosanitari Verge del Puig continuen les visites amb cita prèvia
Serviran per garantir la continuïtat dels ajuts de menjador als menors amb necessitats socioeconòmiques
El procés garanteix la seguretat de totes les persones col·laboradores
Es manté l'activitat de diagnòstic oncològic i les proves complementàries imprescindibles i l'Hospital de Dia
Informació publicada el 6 de maig de 2020