Escut Ajuntament

Notícies

carretó superL'Agència Catalana de Seguretat Alimentària ha redactat unes recomanacions d'higiene per als treballadors i establiments del sector alimentari amb servei directe al públic:

  • Cal rentar-se les mans sovint, amb eixugamans i sabó d'un sol ús.
  • Cal evitar el contacte dels aliments amb possibles fonts de contaminació: objectes personals, mòbils, etc.
  • Els guants i mascaretes poden ser focus de contaminació. Cal manipular-los amb cura.
  • En esternudar, cal tapar-se el nas i la boca amb mocadors d'un sol ús, i rentar-se les mans de seguida.
  • Extremar i incrementar la freqüència de neteja i desinfecció de les instal·lacions.
  • Posar a disposició de la clientela desinfectants a base d'alcohol
  • Posar a disposició de la clientela guants per agafar qualsevol aliment no envasat (fruita, verdura, pa...)
  • Disposar d'una ventilació adequada
  • Mantenir una distància prudencial entre les persones, tant clients com treballadors.
  • Reduïr l'aforament per facilitar que es puguin mantenir les distàncies.
  • És recomanable ordenar les cues a l'exterior de l'establiment.

Totes les recomanacions per als establiments del sector alimentari amb servei directe al públic, a aquest enllaç.

 

Serviran per garantir la continuïtat dels ajuts de menjador als menors amb necessitats socioeconòmiques
El procés garanteix la seguretat de totes les persones col·laboradores
Es manté l'activitat de diagnòstic oncològic i les proves complementàries imprescindibles i l'Hospital de Dia