Escut Ajuntament

Seguint les darreres indicacions del Departament de Salut i del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Sant Celoni ha actualitzat les mesures de prevenció per contenir la propagació del Coronavirus al municipi. En aquest sentit, a partir d'avui divendres i durant 15 dies fins a nou avís:

S'ha suspès l'atenció presencial a totes les oficines muncipals. L’atenció ciutadana es continua prestant a través dels següents canals:

  • TELEMÀTIC a la pàgina web municipal www.santceloni.cat
  • TELEFÒNIC, en horari de 8.30 a 14 h de dilluns a divendres al telèfon 93 864 12 00 i per urgències, les 24 hores del dia, de dilluns a diumenge, al telèfon de la Policia local 93 864 12 17.

Els tràmits imprescindibles de registre de documents es podran realitzar:

  • TELEMÀTICAMENT a l’adreça santceloni.cat/seuelectronica
  • PRESENCIALMENT a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de Sant Celoni (carrer Campins núm. 24) i de la Batllòria (edifici Unió Batllorienca) només amb cita prèvia trucant al telèfon 93 864 12 00 i 93 847 21 19
  • EN QUALSEVOL REGISTRE DELS INDICATS a l’article 16.4 de la Llei 39/2015 de Procediment Administratiu de les Administracions Públiques.

S'ha suspès el servei de Bus urbà, les activitats col·lectives, en espais oberts o tancats, tant les organitzades per l’Ajuntament com per entitats del municipi que tinguin lloc en equipaments municipals, activitats formatives que es duguin a terme en el Centre de Formació, Ocupació i Empresa “Sax Sala”, el mercat setmanal (amb l’excepció d’aquelles parades destinades a l’abastament de productes frescos a l'aire lliure), entre altres. Als equipaments municipals ja tancats des d'ahir dijous, s'hi han afegit el Centre Municipal d'Esports Sot de les Granotes i els bars del Teatre Ateneu i del Camp Municipal d'Esports.

Podeu consultar els documents:

- Decret d'Alcaldia de 13 de març (aquí)
- Resolució del Departament de Salut de 13 de març (aquí)
- Instrucció Departament d'Educació de 12 de març (aquí)