20/02/2020

13 comparses i un miler de participants per a un gran Carnaval. La Rua d'enguany omplirà de color Sant Celoni!

Carnaval 2019Dissabte 22 de febrer a 2/4 de 7 de la tarda es posarà en marxa la Rua de Carnestoltes des de darrere de la Biblioteca encapçalada per la carrossa del Rei Carnestoltes. Al rei de la gresca i la disbauxa l'acompanyaran 12 comparses més, formades per gairebé un miler persones: Flames, El Galliner de l'Erol, Natura fantàstica, Pianistes somiatruites, Las mil y una noche, Quan fas pop ja no hi ha stop, Fantasia global, Bàsquet aràcnid, Carnaval for future, Pel·lícula Disney Coco, Els genis del Soler i Va de closques. Les persones que no formin part d'una comparsa, però que hi vulguin participar, ho han de fer darrere la carrossa del rei Carnestoltes.

L'itinerari de la rua, que omplirà de música i color els carrers de Sant Celoni, serà el següent: carrer Esteve Cardelús, passeig Rectoria Vella, carrer Torras i Bages, carrer Ramis, carrer Grup Escolar, passeig dels Esports, plaça 1 d'Octubre, carrer Sant Martí, carretera Vella, carrer Anselm Clavé, Plaça de la Vila, carrer Torras i Bages, c. Bruc i c. Esteve Cardelús .

Carnaval 2019Enguany s'arriba al XXIV Concurs de comparses amb 5 premis: a la més original, la més animada, la més elaborada, la més votada i la millor carrossa.

A les 9 del vespre, al Pavelló Municipal d'Esports 11 de setembre tindrà lloc el Sopar i Ball de Comparses (només per a comparses), al qual s'han inscrit prop de 700 persones, amenitzat amb Marcel Rumba Trio. I a partir de mitjanit, Festa de Carnaval gratuïta i oberta a tothom, amb La Tribut i DJ Toni de Selva FM a la sala gran del Teatre Ateneu (Compte!: aforament limitat. Els menors de 16 anys cal que vinguin acompanyats).

 

Programa de Carnaval i Gitanes 2020

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina