18/02/2020

Rebuda oficial als alumnes alemanys que fan un intercanvi amb l'Institut Baix Montseny

Rebuda alumnes alemanysLa regidora d´Educació i la Batllòria, Anaïs Medina, ha fet la rebuda oficial aquest matí a la Casa de la Vila als 15 alumnes de 17 i 18 anys del municipi alemany de Gütersloh que participen a l'intercanvi d'una setmana amb els alumnes de l'Institut Baix Montseny. L'objectiu de l'intercanvi és que els alumnes puguin tenir l'experiència de conèixer i conviure amb joves alemanys, establir vincles i practicar l'anglès a nivell oral. El mes d'abril els alumnes de l'Institut Baix Montseny faran una estada d'una setmana a Gütersloh, a casa dels seus companys i companyes alemanys que han vingut a Sant Celoni.

Els alumnes alemanys han pogut conèixer durant aquests dies el patrimoni del municipi, han visitat Barcelona, la Fageda d'en Jordà i també han après els passos bàsics del Ball de Gitanes de Sant Celoni amb un grup de voluntaris de la Colla del Ferro.

Durant la rebuda, la regidora Anaïs Medina ha agraït al professorat dels dos centres "per l'esforç de mestres i direccions per oferir als alumnes aquesta experiència i potenciar activitats que generen un aprenentatge tan significatiu en l'alumnat en l'aprenentatge dels idiomes". També els ha encoratjat  a "aprofitar aquesta experiència que, de ben segur, serà una de les que més recordin del seu pas per l'Institut”.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina