20/01/2020

Arrenca la programació gener-juny del Teatre Ateneu amb "12 sense pietat", de Rebrot Teatre

El Teatre Ateneu reprèn la seva programació, un cop passades les festes de Nadal, Cap d'Any i Reis. El primer espectacle del 2020 és una obra de teatre Km0, a càrrec de la companyia local Rebrot Teatre, que presenten aquest dissabte i diumenge dies 25 i 26 "12 sense pietat", basada en el clàssic cinematogràfic de Sidney Lumet de 1957.

La programació gener-juny del Teatre Ateneu compta amb una variada oferta d'espectacles de teatre, música, dansa, cant coral i espectacles familiars. Hi desfilaran algunes de les millors companyies i artistes del país, com Quim Masferrer, Ramon Madaula, Roger Mas, Clara i Ariadna Peya i molts altres, i també de companyies i artistes del territori, com Trocateatre, JASC, les escoles de dansa, la Coral Briançó, Els Atrevits de l'Esplai o els Rebrot Teatre, que donaran el tret de sortida a la programació. La programació inclou tant espectacles contractats per l'Àrea de Cultura, com del Bar de l'Ateneu, com d'entitats locals.

A més, amb la promoció Butaca Jove, alguns espectacles compten amb un descompte del 50% per als espectadors menors de 30 anys.

Consulteu tota la informació sobre la programació Teatre Ateneu gener-juny 2020 a www.santceloni.cat/teatreateneu.

 

12 sense pietatquim_masferrerFoto_Roger_Mas
Germanes_Peya_granPlash-tik boomFoto_Els_Brugarol
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina