27/09/2007

Ple de 27 de setembre de 2007

Ordre del dia

I.- PART DISPOSITIVA

  1. Aprovació, si s'escau, de l'esborrany de l'acta de la sessió anterior del Ple municipal.
  2. Aprovació, si escau, de l'acord de modificació de la destinació d'una subvenció atorgada pel PUOSC de la Generalitat de Catalunya.
  3. Aprovació, si s'escau, de la 2a modificació del conveni signat amb l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera per al sosteniment del centre mancomunat d'educació infantil i primària La Tordera.
  4. Aprovació, si s'escau, del conveni expropiatori d'un solar de propietat municipal situat al barri de la Serra de Santa Maria de Palautordera.
  5. Ratificació de la resolució de l'Alcaldia per la que s'aprovà el Pla de seguretat i salut de les obres de construcció de la Llar d'infants municipal, el Centre d'atenció i desenvolupament precoç (CDIAP) i el Servei d'assistència multiprofesional (SAM).
  6. Aprovació, si s'escau, de la proposta per a la fixació de les dues festes locals de Sant Celoni i La Batllòria per a l'any 2008.
  7. Aprovació provisional, si s'escau, de l'acord d'imposició i ordenació de contribucions especials per al finançament de les obres d'enllumenat públic dels carrers Sant Josep, Germà Emilià, Sant Antoni, Callao, Sant Joan i Sant Jordi.
  8. Aprovació provisional, si s'escau, de l'acord d'imposició i ordenació de contribucions especials per al finançament de les obres d'urbanització d'un tram del vial paral·lel a la carretera C-35.
  9. Aprovació, si s'escau, de l'ampliació del capital fundacional de la Fundació Acció Baix Montseny.
  10. Aprovació, si s'escau, de la xifra padronal corresponent a 1 de gener de 2007.
  11. Aprovació, si s'escau, del compte general de la Corporació corresponent a l'exercici de 2006.
  12. Aprovació inicial, si escau, de l'expedient de modificació de crèdit 2/2007, mitjançant crèdit extraordinari i suplement de crèdit.
  13. Aprovació, si s'escau, de la moció presentada per la Candidatura d'unitat popular per exigir la fi immediata del bloqueig polític i econòmic imposat a Palestina.

    II.- CONTROL DE L'EQUIP DE GOVERN MUNICIPAL

  14. Informació de la correspondència rebuda des del darrer Ple ordinari.
  15. Informació de les resolucions dictades per l'Alcaldia i per la regidora de Seguretat Ciutadana en els mesos de juliol i agost de 2007.
  16. Donar compte de les contractacions urgents de personal realitzades per l'Alcaldia en els mesos de juliol i agost de 2007.
  17. Precs i preguntes.

Acta


Tornar a Plens del 2007
Tornar a pàgina principal de Plens

Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina