15/10/2019

Resposta civil i política contra la sentència de l'1-O a Sant Celoni

concentracio rebuig sentenciaLa ciutadania de Sant Celoni surt al carrer per mostrar el seu rebuig a la sentència pel referèndum de l’1 d’octubre, que va fer pública aquest dilluns el Tribunal Suprem. A més, l’Ajuntament s’ha adherit a les crides unitàries de rebuig a les sentències amb diverses concentracions i ha convocat un ple extraordinari per dimarts 15 d’octubre a les 20 hores.

La resposta a la sentència no es va fer esperar a Sant Celoni, amb dos concentracions a la plaça de la Vila: una a les 10:30 h i altra a les 20 h. Aquesta darrera –que va omplir la plaça amb milers de persones- va comptar amb la participació de diversos alcaldes/esses i regidors/res del Baix Montseny, així com de l’ANC i Òmnium Cultural. Tots van llegir manifests que reivindicaven el dret d’autodeterminació, el suport als presos i preses polítiques i la via no-violenta, així com la desobediència civil.

Per a dimarts 15 d’octubre, l’Ajuntament de Sant Celoni ha convocat un ple extraordinari a les 20 hores, on es presentarà una “moció de resposta a la sentència del Tribunal Suprem i per demanar l’amnistia per a les persones preses polítiques catalanes i en defensa del dret d’autodeterminació”.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina