18/09/2019

Forma't en màrqueting, vendes i comunicació amb el Mòdul d'emprenedoria que oferta l'Ajuntament

Curs marquetingL’Ajuntament de Sant Celoni oferta un mòdul gratuït de formació en màrqueting, vendes i comunicació. El mòdul consta de tres accions formatives que es divideixen en cursos, i cadascú  pot inscriure’s a tots tres o només als que els interessi. 

El primer consisteix en crear i optimitzar un perfil d'empresa a Instagram i Twitter. Conèixer el funcionament tècnic per publicar continguts i gestionar la comunitat de totes dues xarxes socials per fer-les créixer. Comunicació a les xarxes. Aprendre a crear concursos i campanyes publicitàries. S'impartirà el 2, 7 i 9 d'octubre de 9:30 a 13:30 h. 

El segon incideix en saber elaborar el Pla de Màrqueting: com definir alguns dels aspectes més crítics de la viabilitat de la teva idea. Aprendre a fer l'actuació comercial adient del pla de màrqueting. Saber comunicar amb cada client, i com assolir l'acord i fidelitzar la nostra proposta de valor afegit. S'impartirà el 15 i 16 d'octubre, de 9:30 a 14:30 h. 

El tercer es centra en descobrir els recursos innats que tots tenim per poder reforçar la nostra capacitat comunicativa. Prendre consciència de l'expressió corporal; veu, gest, escolta i silenci. Augmentar la nostra percepció i sensibilitat. General més confiança en un mateix i en el grup. Estimular l'espontaneïtat i la naturalitat. Construir un espai de cooptació creativa. S'impartirà el 29 d'octubre, de 9:30 a 13:30 h. 

El mòdul està dirigit a persones emprenedores, autònomes i públic en general. La seva superació comporta un certificat d’assistència. 

Començarà el 2 d’octubre i finalitzarà el 29 d’octubre i es durà a terme al Sax Sala- Centre de Formació i Ocupació del Baix Montseny. Aquí es poden consultar les sessions.

Més informació i inscripció en aquest enllaç.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina