Escut Ajuntament

Notícies

Contractacio publicaL’Ajuntament ofereix una formació intensiva de Contractació Pública, sobre els nous procediments i tràmits que han de conèixer les empreses que vulguin contractar amb l’Administració Pública i concórrer a licitacions.

Explicarem en què consisteixen els concursos públics, quines tipologies hi ha, el plec de condicions administratives i el plec de condicions tècniques, la documentació administrativa, la solvencia tècnica i econòmica, el procés de presentació i els sobres electrònics, l’anàlisi dels criteris de valoració, el projecte tècnic, què cal tenir en compte per a presentar l’oferta econòmica, la baixa temerària, etc.

També abordarem com obtenir una signatura digital, com presentar una oferta amb sobre digital, com donar-vos d’alta al Registre Electrònic d’Empreses Licitadores (RELI), com presentar-vos a un concurs públic, què és i com funciona una licitació, etc.

La formació va adreçada a empreses, treballadors/es en actiu i persones interessades. Es durà a terme a Sax Sala el proper 17 d’octubre, en horari de 9 a 14h, en una sola sessió de 5 hores de durada.

Per tal de poder assistir a la formació heu d’inscriure-us prèviament a través del formulari que trobareu clicant aquí on també podreu consultar el programa amb els continguts de la sessió.

Per a més informació, podeu contactar amb Sax Sala- Centre de Formació i Ocupació del Baix Montseny a través del telèfon 93 867 41 75 o del correu electrònic empresa@santceloni.cat. 

Informació publicada el 6 de setembre de 2019