Escut Ajuntament

Notícies

Matí Boig - Imatge inexistentDins la Festa Major de setembre, dissabte 31 d’agost, a les 10 del matí, a la Biblioteca l’Escorxador de Sant Celoni podreu participar del Matí Boig, una gimcana que farà passar una molt bona estona a grans i petits. Si us hi voleu apuntar ho haureu de fer per grups i, com cada any, haureu d’anar a buscar els objectes que l’organització us demani en el mínim temps possible. Cal acabar tota la gimcana per poder computar com a grup al Corremonts.

Per poder participar al Matí Boig cal que us inscriviu mitjançant aquest formulari, del 19 al 26 d’agost. Els grups poden ser entre 2 i 6 persones, com a mínim una ha de ser major d’edat. Hi ha places limitades. Ens heu de dir el nom del grup i per quina colla participeu, Senys, Negres o grup mix. Aquest any, com en les darreres ocasions, també caldrà nomenar un cap de colla per a cada grup.

Pel que fa a la puntuació, com sempre, es donarà 1 punt a la participació, que serà per la colla que tingui més participants que acabin totes les proves, i 1 punt per a la competició, que es donarà al grup que faci més proves del Matí Boig en el menor temps (si el grup és MontSENY, es donarà el punt a la colla dels MontSENYS, si el grup és MontNEGRE, es donarà el punt a la colla dels MontNEGRES, i si el grup guanyador és mixt, es donarà 0,5 punts a cada colla).

Informació publicada l'1 d'agost de 2019