Escut Ajuntament

21/08/2019

curs anglèsEl 27 d’agost s’obrirà el termini de preinscripció als cursos d’anglès de l’Escola d’Adults. Però ara ja es pot sol·licitar l’entrevista d’orientació formativa a través d’aquest enllaç o per telèfon (938674175). El 2 de setembre s’iniciaran les proves de nivell i les entrevistes.

En aquesta ocasió s’ofereixen 7 nivells d’anglès: inicial (A1), elemental (A2), preintermedi (B1.1), PET (B1), Upper (B2.1), First (B2) i Advanced (C1), alguns d’ells amb horari de matí i de tarda-vespre. En els nivells de PET, First Certificate i Advanced es pot optar a l’obtenció de les titulacions de la Universitat de Cambridge, presentant-se a l’examen oficial que es fa a final de curs en el mateix centre Sax Sala. En tots els nivells es pot obtenir un certificat d’assistència i aprofitament.

Per altra banda, també hi ha places vacants per a Ensenyaments inicials, Informàtica, GESO, Forma’t, cursos de preparació a les proves d’accés a CF de Grau Mitjà i Grau Superior i Accés a la Universitat. Del 27 d’agost al 12 de setembre s’ha de sol·licitar entrevista d’orientació formativa per poder realitzar la matrícula.

Per a més informació us podeu adreçar al Sax Sala-Centre de Formació i Ocupació del Baix Montseny a través de l’adreça electrònica cfadults@santceloni.cat .