Dimecres, 12 d'agost de 2020
Notícies
Abocaments incívics de voluminosos a la via pública. Ajudeu-nos a trobar-ne els responsables!

VoluminososEn una setmana s'han recollit a Sant Celoni més de 15 tones de mobles, electrodomèstics, trastos... coincidint amb la recollida del primer dimarts de mes, si bé s'hi ha afegit l'abocament incívic de voluminosos al carrer fora de termini. Dimarts passat el servei de recollida extra ja es va quedar curt i es va haver d'allargar un dia. Però l'abocament de voluminosos va continuar durant tota la setmana i també aquest cap de setmana.

Recordeu, si voleu desfer-vos de mobles, grans electrodomèstics, matalassos, somiers, estris de la llar o altres residus voluminosos, el mes de juny ha entrat en funcionament un nou servei de recollida concertada. Cal trucar al telèfon 607185287.  També podeu fer ús de la Deixallaria o esperar-vos al primer dimarts de mes i deixar-los al costat dels contenidors de rebuig.

L'Ajuntament de Sant Celoni recorda a la ciutadania que si detecten una conducta incívica, avisin a la Policia local 93 864 12 17 on se´ls atendrà amb la màxima confidencialitat. Gràcies a la col·laboració ciutadana ja s'ha pogut sancionar els responsables de diferents abocaments i s'han iniciat nous expedients.

Moltes gràcies per la col·laboració!!!

Informació publicada el 8 de juliol de 2019
Imprimir Versió per imprimirCompartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat