18/02/2019

Grans èxits esportius dels atletes celonins

Aquest cap de setmana ha estat un gran èxit pels atletes del Club Atletisme Sant Celoni. Andreu Gómez va participar al Campionat de Catalunya Màster, portant-se la primera posició i convertint-se, per quart any consecutiu, en Campió de Catalunya. L'atleta del Club Atletisme Sant Celoni va competir a la prova de salt d'alçada M50 portant-se el títol de Campió amb un salt de 1,46 m.

Per altre banda, Oriol Madí ha aconseguit la medalla de bronze al Campionat d'Espanya Absolut, després de fer podi la setmana passada al Campionat d'Espanya Sub23. L'atleta celoní va acabar la prova dels 200 metres amb un temps de 21,40 segons. El Campionat es va celebrar aquest cap de setmana a Antequera, Màlaga.

El cap de setmana d'èxits es tanca amb la medalla de bronze aconseguida per Lluc Jubany a la prova de salt de llargada Sub10 del Trofeu Sabadell de Promoció. Lluc Jubany aconseguint la tercera posició amb un salt de 3,04 m.

Moltes felicitats per tots aquests èxits!