15/01/2019

Unes 200 persones participen a la celebració del 10è aniversari de l'escola bressol municipal El Blauet

10 aniversari BlauetL'Escola bressol municipal El Blauet va celebrar el passat dissabte dia 12 el 10è aniversari de la posada en funcionament del centre, amb una festa a la qual van assistir unes 200 persones.

L'acte va comptar amb diverses intervencions: la directora del centre, Yolanda Valiente, va dedicar paraules molt emotives d'agraïment a les 680 famílies que han format part de l'escola per la confiança dipositada durant aquests 10 anys i a l'equip humà que el fa possible; els representants de les famílies, Josep Benito i Ester Roma, van posar en valor la tasca de les educadores i la seva implicació i professionalitat en l'acompanyament als infants; i l'alcalde, Francesc Deulofeu, va recordar els inicis de l'escola i el treball de totes les persones que l'han fet possible. Va destacar que "la inversió en educació és la millor inversió de futur que podem fer, els nostres infants són el nostre futur. En aquest sentit, celebrem els 10 anys de l'escola bressol i agraïm el treball educatiu que fan les professionals que hi treballen, però també ens posem com a repte de futur la consolidació d'altres propostes educatives adreçades a aquelles famílies amb infants de 0 a 3 anys que no opten per l'opció educativa de l'escola bressol".

Durant la festa, grans i petits van poder gaudir de la música del Combo Black i Combo Experience d'alumnes del Centre Municipal d'Expressió que ens van acompanyar amb els seus instruments i veus. Per finalitzar la celebració, adults i infants van participar activament de l'espectacle del circ LOS.

El centre ha preparat també una mostra fotogràfica dels 10 anys de la història de l'escola, des dels seus inicis al 2009 fins l'actualitat, oberta al públic de dilluns a divendres de 9 a 12 i de 15 a 17 h.

10 aniversari Blauet10 aniversari Blauet
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina